ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Activiteiten

Succesvol en actief 2020!

Op het moment dat je de ondernemers uit je wijk leert kennen, elkaars business begrijpt en elkaar kan aanbevelen, dan is er een basis voor succesvol netwerken en alleen dan is netwerken ook werk!

Vanuit ONS willen wij die basis bieden en wij hebben dan ook een heel interessant en gevarieerd programma bedacht, waardoor succesvol netwerken (bijna) vanzelf gaat. Met de geplande activiteiten kunnen de ondernemers elkaar echt leren kennen, elkaars kennis delen en elkaar aan business helpen. Kortom ontmoeten, vertrouwen en verbinden!

Allereerst zal er drie keer per jaar een netwerkborrel/ thema-avond/ kijkje in de keuken bij een ondernemer worden georganiseerd, waarbij lering en vermaak gecombineerd wordt. Daarnaast komen er vier grote evenementen waarbij de focus ligt op een gezellige gezamenlijke interactieve middag/avond.

Omdat wij overtuigd zijn dat je onze activiteiten echt niet wilt missen én dat netwerken werkt… hebben we nu al het jaarprogramma klaar. Schrijf onderstaande data dan ook direct in de agenda en we zien je bij ONS! Aanmelden ajb via onderstaand formulier.

  • Helaas zien wij ons genoodzaakt de activiteiten voor 2020 te annuleren ivm de corona maatregelen. 

De activiteiten zijn toegankelijk voor leden en ook niet-leden mogen een keer vrijblijvend* komen kennismaken. Let op bij grote evenementen (17 april en 11 december) zijn niet-leden ook van harte welkom, maar gelet op de omvang en de kosten van deze evemenent zal er wel een bijdrage gevraagd worden. Deze bijdrage zal met de contributie verrekend worden als je als introducee gelijk lid wordt! 

Aanmelden Evenementen

Voor welk event meld je je aan?
Geen evenementen beschikbaar
Ben je lid van ONS?
Ja
Nee
Indien geen lid van ONS

Als ondernemersnetwerk snappen we als geen ander dat we zorgvuldig om moeten gaan met alle persoonsgegevens die je hier hebt ingevuld. Daarom hebben wij een Privacy Statement gemaakt waarin we je precies vertellen wat we met je persoonsgegevens doen. Deze kun je hier teruglezen.

 

 

Bijeenkomst gemist?

Pitchen met een Bal @Food and More Schuytgraaf 20 feb 2020

Op een regenachtige en stormachtige donderdag stond de avond in het teken van de PITCH! Lees meer »

Nieuwjaarsborrel @FortVier 10 januari 2020

Vrijdagavond 10 januari had ONS de aftrap van het nieuwe jaar! Meer dan 50 ondernemers hebben met... Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Jacqueline Hofman

Het verhaal van Jacqueline Hofman - Bureau voor Uitvaartzorg Sinds het overlijden van mijn vader... Lees meer »

Het verhaal van Linda Vriesen (fotograaf)

HOE HET BEGON Fotografie begon voor mij als een afleiding van het IVF-traject waar ik jaren geled... Lees meer »