ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Spruitgaaf

Samen opgroeien voor een gezonde toekomst

Met Spruitgaaf sta je er bij het opvoeden van jouw kleine spruit niet alleen voor. Samen met professionals en andere ouders vormen we een netwerk waar je terecht kunt voor kennis, advies én contact met andere ouders. We zijn er voor vaders en moeders, opvoeders en oppas oma’s. Voor iedereen dus die bijdraagt aan het gezond ontwikkelen tijdens de zwangerschap en opgroeien van kinderen van 0 tot 4 jaar. We organiseren diverse thema-bijeenkomsten, koffie-momenten en andere activiteiten zodat jij kunt kiezen welk activiteit en welk tijdstip bij jou past.

Spruitgaaf

  • Een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders, opvoeders en kinderen tot 4 jaar.
  • Informatie en workshops over zaken die van belang zijn voor zwangeren, ouders van jonge kinderen, oppasgrootouders en andere opvoeders.

Ben je zwanger of je hebt één of meerdere kinderen onder de 4 jaar? Nog geen sociaal netwerk in de buurt opgebouwd? Je weet niet welke voorzieningen er voor je zijn, je weet nog niet waar je met je vragen terecht kan? Dit geldt voor een hele grote groep Jonge ouders. Spruitgaaf is opgezet om deze snel groeiende groep jonge spruiten en hun ouders bij elkaar te brengen en te informeren.

Kom je ook op de koffie?

Iedere woensdag in de Omnibus en iedere vrijdag in de Salamander.
Professionele kinderopvang is geregeld!

Op woensdag:
9:00 babygroep tot 1 jaar
10:30 alle anderen (1-4 jaar)

Op vrijdag:
10.00 uur 1 t/m 4 jaar

Google Maps

Spruitgaaf

Tineke Otter

E: info@spruitgaaf.nl
M: 06-142 042 46
S: www.spruitgaaf.nl

Social Media