ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

RRI verzekeringen

Drie speerpunten

Wij willen graag uitblinken in ons vak. U laten zien dat we niet alleen verstand van zaken hebben als het gaat om kennis van verzekeringen. Kennis omzetten in toegevoegde waarde. Voor u. We hebben dat uitgedrukt in 3 duidelijke speerpunten.

Onze advisering moet aantoonbaar onafhankelijk zijn. Daarom vergelijken wij in alle situaties minimaal 3 verzekeraars met elkaar. Zo kan een goede afweging tussen de hoogte van de premie enerzijds en de inhoud van de voorwaarden anderzijds worden gemaakt. Een goede verzekering is altijd een mix van deze beide.

De schadebehandeling moet excellent zijn. Daarop selecteren wij de verzekeraars. Maar onze rol is minstens zo essentieel. Dit betekent dat niet alleen de snelheid van de afwikkeling prioriteit heeft maar juist het ontzorgen aan uw kant. Helpen bij de aangifte, tips geven, het melden bij de verzekeraar en vervolgens het zicht houden op de behandeling. Juist daar heeft u een adviseur nodig die 100% voor alleen uw belangen staat!

En tot slot de transparantie. Over wie wij zijn, wat we preceis doen en hoe we daar beloond voor worden.

Geen linkjes en vinkjes

In onze filosofie en in ons werken staat het persoonlijke contact voorop. En dat kan alleen met een vaste contactpersoon. Iemand die zowel de advisering, de bemiddeling én de schadebehandeling doet. Misschien een tikkeltje ouderwets maar daar passen wat ons betreft geen linkjes en vinkjes bij.