ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

People Performance

People Performance staat voor Betekenisvol Werkplezier. Het is een bureau dat zich richt op het verbeteren van leren, presteren en werkplezier binnen organisaties. Want:

“Het gevoel waarmee mensen werken in een organisatie, de passie en betrokkenheid die ze aan de dag leggen, bepalen of je als bedrijf goed, geweldig of een topper wordt.”

Ik ga met mijn klanten aan de slag over hoe mensen en teams hun werk en werkomgeving ervaren en wat je kunt doen om mensen te betrekken bij veranderingen. Ik maak, samen met teams, inzichtelijk hoe het werk bijdraagt aan het bereiken van de doelen van hun organisatie en welke invloed en power mensen hebben om positieve resultaten neer te zetten. Organisaties help ik door inzichten te geven over welke stappen je kunt zetten om de resultaten van teams duurzaam te verbeteren of wat zij kunnen doen om medewerkers enthousiast te maken voor nieuwe plannen. 

Kortom, ik help organisaties en professionals bij het in praktijk brengen van hun ideeën om blije klanten en gelukkige medewerkers te krijgen. Neem eens een kijkje op www.people-performance.nl en misschien kan ik iets voor je betekenen. 


Martine Kamphuis

Deze diensten heb ik voor jou klaar staan! Kijk op www.people-performance.nl voor de actuele agenda van trainingen, coaching en clinics. 

 • Voor organisaties:
  • Programma's
   Employee Experience Programma’s verbeteren het werkklimaat binnen organisaties. Met mijn programma’s verhoog je het verandertempo, verbeteren de prestaties van teams en creëer je een cultuur van betekenisvol werkplezier.
  • Trainingen
   Speciaal voor organisaties geef ik trainingen over werkplezier. Via deze trainingen en met procesbegeleiding op maat kun je aan de slag met employee experience binnen jouw organisatie. 
 • Voor professionals 
  • Werkplezier Coaching
   Ik begeleid en coach professionals die (hun) teams en organisaties willen helpen om meer werkplezier en werkeffect uit de samenwerking te halen. Via mentoring en coaching leer je hoe je teams begeleidt bij veranderprocessen.
  • Clinics
   Tijdens clinics delen we best practices en kijken we naar ontwikkelingen op het gebied van werkplezier. Clinics zijn praktisch en interactief van opzet en een leuke manier om te netwerken. 

 

Google Maps

People Performance

Martine Kamphuis

E: martine@people-performance.nl
M: 06-47960409
S: www.people-performance.nl

Social Media