ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

People Performance

Mijn naam is Martine Kamphuis. Via People Performance werk ik aan Betekenisvol Werkplezier. 

Ik begeleid organisaties en professionals met succesvol en plezierig veranderen in en op het werk. Ik doe dat vanuit 3 invloedrijke thema’s: klantfocus, werkeffect en werkplezier.

Er zijn drie diensten die ik verzorg. Dat zijn:

 • Werkplezier Transitie. Voor organisaties die hun resultaten en hun medewerkers een positieve boost willen geven.
 • Teamperformance. Voor teams die zelf aan de slag willen om hun prestaties en samenwerking te verbeteren.
 • Werkplezier Coaching voor professionals die leidinggeven aan teams of aan projecten waar verandermanagement een grote rol speelt.

Als het je wat lijkt, kun je bij mij een werkplezier consult (voor organisaties) of een mentorgesprek (voor professionals) aanvragen. Dan kijken we samen naar jouw vraagstuk en welke oplossing voor jou passend en geschikt is.

Ik organiseer ook clinics, teamdagen of heisessies op maat rondom de thema’s klantfocus, werkeffect en werkplezier. Die vinden plaats in de omgeving Arnhem/Elst, waar je met een frisse blik naar buiten veel nieuwe inspiratie en kennis opdoet.

Deze diensten heb ik voor jou klaar staan! Kijk op www.people-performance.nl voor de volledige beschrijving van het aanbod. 

 • Werkplezier Transitie.
  • Hoe zorg je ervoor dat je mensen betrokken en actief krijgt bij het werk en bij jouw organisatie? Waar moet je aan werken zodat mensen in teams met meer plezier en effect hun werk doen? Met werkplezier transitie zet je met jouw organisatie stappen naar cultuur waar samenwerken, plezier en resultaten samen opgaan.
 • Team Performance. 
  • Wat kunnen teams in een organisatie doen om meer effect en resultaat uit het werk te halen? In een begeleidingstraject op maat train en coach ik teams om te werken volgens de principes van het werkpleziermodel. Je krijgt concrete handvatten om succesvol aan jouw team te bouwen. 
 • Werkplezier Coaching. 
  • Wat wil jij ontwikkelen om jezelf of jouw team nog beter te motiveren? Reflecteren en leren, samen met mij en andere professionals, op een energieke manier en in een prettige omgeving. Dat is werkplezier coaching!

Google Maps

People Performance

Martine Kamphuis

E: martine@people-performance.nl
M: 06-47960409
S: www.people-performance.nl

Social Media