ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Meubel & Interieur Restyle

Woning- en projectstoffering met passie. Meubels her-stofferen en met gevoel voor styling woonhuizen, kantoren en maatschappelijk vastgoed een nieuwe uitstraling geven. Traditioneel en modern. Meubel & Interieur Restyle verzorgt niet alleen meubels, maar ook alle andere stoffen voor woning- en projectinrichting.

 

Meubelstoffering; een eigentijdse 'look-and-feel' voor uw meubels? Of juist de originele stijl weer terug? Meubel & Interieur Restyle beschikt over het vakmanschap én de stoffencollectie om dit mogelijk te maken.

Interieurinrichting; met onze uitgebreide collectie gordijnstof, raamdecoratie, zonwering en vloerbedekking bieden wij oplossingen voor iedere woonomgeving.

Projectstoffering; van advies tot realisatie. Zowel voor vloerafwerking, gordijnen, vitrages, raamdecoratie als zonwering.

2e hands design; op zoek naar gebruikt design? Wij hebben een uitgebreide wisselende collectie designmeubels op voorraad. Kom gerust eens kijken in onze showroom te vinden op de Nijverheidsstraat 5 in Huissen.

 

 

 

Google Maps

Meubel & Interieur Restyle

Wim Verholt

E: info@meubelrestyle.nl
T: 026-3275275
M: 06-53357900
S: www.meubelrestyle.nl

Social Media

Openingstijden

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur
zaterdag van 10:00 – 13:00 uur