ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Happy Health Academy

Je verlangt naar rust in je hoofd, een relatie met een liefdevolle partner, je kinderen en je familie, voldoende waardering op je werk, een positief zelfbeeld of een gezond gewicht, of misschien wel allemaal...

Waarom lukt het je dan niet om daar te komen? Waarom leef je dan niet het leven waar je naar verlangt? Dat komt omdat we worden gedreven door angst.
Wanneer we er daadwerkelijk voor zouden kiezen om in ons leven altijd ons hart te volgen dan zitten onze angst(en) ons in de weg.

De angst om kwijt te raken wat we hebben. De angst om wat anderen ervan zouden vinden. De angst om buitengesloten te worden, enzovoorts. Herkenbaar?


Ik help jou binnen enkele sessies om helder te krijgen waar je heen wilt en jouw angst te doorbreken om te komen waar je echt wilt zijn.

Dus...wanneer er dingen in je leven niet gaan zoals je dit zou willen....
Neem dan nu contact met mij en je leven zal in positieve zin veranderen....

Wanneer je blijft doen wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg. En waarom zou je het niet doen? In het slechtste geval word je er een gelukkiger en gezonder mens van.

Heel graag tot ziens in mijn Praktijk en Academy!

Happy Health Academy is inmiddels uitgegroeid tot een centrum van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij Happy Health Academy terecht voor Coaching en Training op het gebied van:

- Life- en Vitaliteit Coaching, in relatie tot werk, privé, relatie en gezondheid
- Stress -en Burn-out Coaching
- Relaties Coaching (liefdesrelaties, sociale relaties, familierelaties)
- Leefstijl Coaching voor het behalen van een blijvend gezond gewicht
- Behandeling van angst(en), angststoornissen
- Gezondheidsklachten (samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak achter de
   klacht
- Mindfulness Trainingen (1 op 1)
- Evenementen om 100% jezelf te leren zijn

Voor meer informatie klik dan even door naar www.happyhealthacademy.nl of neem contact op via whatsapp op nummer 0682296238 of e-mail info@happyhealthacademy.nl en stel je vraag.

Je mag ook altijd een gratis en vrijblijvend gesprek met mijn inplannen van 30 minuten waarin je al meteen waardevolle tips van mij krijgt waar je alvast mee aan de slag kunt.