ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Fuzzy Logic Marketing

Strategisch marketing en communicatiebureau... Als we een omschrijving aan Fuzzy Logic Marketing zouden moeten geven zou dat het beste passen. Maar we weten ook dat je er vaak niet komt met een standaard omschrijving, strategie of aanpak. Daar is de wereld net even te Fuzzy voor...
We besteden onze tijd liever niet aan het omschrijven van wat wij doen, maar aan wat we voor jou kunnen betekenen. Samen kijken we hoe onze Fuzzy aanpak je een stap verder kan helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Je zult verbaasd staan over de inzichten die je krijgt bij een kop koffie!

WERKWIJZE

Als organisatie steeds een stap verder komen, werken aan je droom. Daar besteed jij graag je tijd aan, toch? En daarvoor moet je soms risico's nemen om kansen te krijgen. Kansen die je kunt pakken als je weet wat er speelt, als je de nieuwste kennis hebt over wat werkt.
Als je antwoorden kunt geven op vragen als 'hoe maken we een waardevolle connectie met onze klanten' en 'weten we wat zij echt nodig hebben' helpt dat om een juiste keus te maken. Ons doel is om samen op weg te gaan en zo het juiste antwoord te vinden op jouw vraag. 

 

Google Maps

Fuzzy Logic Marketing

Bianca Hierck

M: 06-24884884
E: info@fuzzylogicmarketing.nl 
W: www.fuzzylogicmarketing.nl

 

Social Media