ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Estia Uitvaarten

Door te denken in mogelijkheden creëren we samen een uitvaart die als een troostrijke herinnering voortleeft. We begeleiden, adviseren en denken met u mee.
Wij nemen u graag zorg uit handen zodat u tijd heeft voor uw emoties en voor het invullen van de uitvaart. Wij adviseren graag wanneer keuzes moeten worden gemaakt. Ontzorgen graag zodat er voor u alle gelegenheid is om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. Daar gaan wij voor, met heel ons hart.
U kunt met elke uitvaartverzekering terecht bij Estia Uitvaarten, dus ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent.

Kennismakingsgesprek

Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven: de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat, en dat wat werkelijk van waarde is.Vaak komt een uitvaartbegeleider pas in beeld wanneer een overlijden heeft plaatsgevonden. Soms ook al voor die tijd. Weet u hoe u uw uitvaart zou willen invullen? Cremeren of begraven? Nalaten aan de wetenschap? En wat voor invulling wenst u daarbij? Heeft u net als veel mensen wel een idee maar weten uw nabestaanden dat nog niet?

Het kan rust geven en zo troost bieden wanneer uw wensen zijn uitgesproken. Het kan nabestaanden ook troost bieden wanneer zij weten dat zij de laatste wens van hun dierbare kunnen vervullen. Niet alles hoeft tot in details vastgelegd te worden.

Het is voor nabestaanden vooral fijn om te weten wat er voor u werkelijk toe doet, zodat zij daarvoor zorg kunnen dragen. Het is verstandig om uw naasten te laten weten waar zij uw wensen kunnen vinden. U kunt dit gesprek ook in het bijzijn van uw naasten voeren.

Kosten

Een uitvaart is bij Estia Uitvaarten is altijd maatwerk. De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen en budget, zij vormen ons uitgangspunt. Een uitvaart kost gemiddeld tussen de 5.000 en 10.000 euro. Een grote invloed op de prijs is de keuze of er gekozen wordt voor begraven of cremeren. Een begrafenis kost in de regel meer dan een crematie.

Verzekering

U kunt altijd bij Estia Uitvaarten terecht, dus ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent. U bent niet verplicht te kiezen voor de uitvaart-onderneming die de verzekeringsmaatschappij aanwijst. Indien gewenst en zonder extra kosten kunnen wij voor u de uitkering bij de verzekeringsmaatschappij opvragen.

Google Maps

Estia Uitvaarten

Francine Oldenhuizing

M: 06-43877077
E: info@estia-uitvaarten.nl
W: www.estia-uitvaarten.nl