ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Anneke Wezeman van Praktijk Puntenslijper

Geschreven op

Anneke Wezeman woont samen met haar vriend en kat Sjors (“de ster van de tekenles”) aan de rand van Vestingstad, een van de eerste buurten in Schuytgraaf. Op de onderste woonlaag van hun pakhuis bevindt zich de ruim opgezette keuken, waar Anneke Praktijk Puntenslijper runt. Cre Lees meer »

Het verhaal van Roy van Mechelen van Mijn Architect

Geschreven op

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, startte Roy van Mechelen in 2010 met Mijn Architect. Hij is geen architect die afscheid neemt na de ontwerpfase, maar blijft graag betrokken bij het totale proces – van A tot Z, van de eerste tekening tot de laatste steen. D Lees meer »

Het verhaal van Marjoleine van Dooren

Geschreven op

Marjoleine van Dooren zit niet stil, want naast haar werk als advocate bij Hijink Advocaten en Juridisch Adviseurs, is ze druk bezig met haar gloednieuwe bestuursrol in het Ondernemers Netwerk Schuytgraaf (ONS) en de ontwikkeling van een juridisch arbeidsloket voor de wij... Lees meer »

Misschien komt het door de hop…

Geschreven op

In de leerzame blog van de vorige schrijver, Mark van Alken, gaf hij het stokje door aan mij. Hij was nieuwsgierig waar mijn passie voor bier en vogels vandaan kwam. In deze blog probeer ik daar een antwoord op te geven. Lees meer »

Van klein naar groter? Tips van Mark

Geschreven op

Ik denk dat veel (startende) ondernemers het wel herkennen. Je bent enige tijd terug gestart, hebt al een aantal opdrachten of klanten maar je kunt er nog steeds niet van leven. Het wordt tijd om stappen te zetten en je onderneming te laten groeien naar de volgende fase! Lees meer »

Groeikansen! Door Dominique

Geschreven op

Hoe groter de Zichtbaarheid van je Onderneming, hoe groter je Groeikansen Dat is logisch toch? Je kan je showroom vol zetten met de prachtigste kantoormeubelen. Midden tussen je spullen gaan staan en keihard roepen hoe hip, praktisch en duurzaam je meubels zijn, maar dit... Lees meer »

Hoe zit het nou eigenlijk met dat slotje? Alex legt uit

Geschreven op

Dit ondernemersblog is geschreven door Alex Strooisma Webdesign & Development Ondanks het feit dat media regelmatig schrijven over de nut en noodzaak van een SSL verbinding, te herkennen aan het slotje in je internet browser, blijken hier toch vaak onduidelijkheden over t... Lees meer »

De balans tussen zichtbaarheid en omzet. Tips van Dominique

Geschreven op

De balans tussen Zichtbaarheid en Omzet Als je doelgroep je weet te vinden, vergroot je de mogelijkheid om je producten te verkopen of ingehuurd te worden. Om je Doelgroep te bereiken, moet je Zichtbaar zijn. Zichtbaar zodat zij weten wat je hen te bieden hebt. Lees meer »

Bijeenkomst gemist?

Borrel met een bal én goede Pitch! (13 juni '19)

Netwerken is ervoor zorgen dat anderen weten wat je doet en dit ook waarderen. En hoe doe je dat... Lees meer »

Lente-BBQ @ Siza "De Buitenplaats" (17 mei '19)

Op 17 mei jl. vond de eerste echte ONS- lenteBBQ plaats en wat een succes! Een groep van ongeveer... Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Anneke Wezeman van Praktijk Puntenslijper

Anneke Wezeman woont samen met haar vriend en kat Sjors (“de ster van de tekenles”) aan de rand v... Lees meer »

Het verhaal van Roy van Mechelen van Mijn Architect

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, startte Roy van Mechelen in 2010 met Mijn Architect. Lees meer »