ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Bijeenkomst gemist?

Nieuwjaarsborrel (11 januari '19)

Geschreven op

Op 11 januari 2019 was de aftrap van het nieuwe jaar met ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf! Was je er niet bij, dan heb je zonder twijfel een prachtige, gezellige, nuttige en bourgondische avond gemist! Enorme dank aan Siza De Buitenplaats voor de locatie én de inzet va... Lees meer »

Borrel met een bal (13 november '18)

Geschreven op

Deze keer een bijeenkomst zonder spreker, maar met een netwerkspel, gezelligheid en mooie nieuwe contacten. Op 13 november was ONS welkom op landgoed Welderen voor een netwerkbijeenkomst onder het genot van een borrel met een bal. Lees meer »

Dining & Wining (28 september '18)

Geschreven op

Op 28 september jl vond de allereeste Dining & Wining van ONS plaats. En wat wat het een succes! Veel ondernemers en partners wisten de Buitenplaats te vinden voor deze mooie avond. Onder het genot van de voortreffelijke stoofpotjes van Siza de Buitenplaats en de heerlijk... Lees meer »

Thema avond - pensioenen en verzekeringen

Geschreven op

Op een woensdagavond verzamelden een groep Schuytgraafse ondernemers zich bij de Huiskamer van Schuytgraaf. Doel: meer te weten komen over pensioenen en verzekeringen voor ondernemers. Gelukkig hebben wij experts in ONS midden. Lees meer »

Golfmiddag Landgoed Welderen

Geschreven op

De dag begint grijs en grauw en net voordat de ONS-activiteitenmiddag begint, komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Als dat maar goed komt...... angstvallig worden de buienradar's in de gaten gehouden. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind en om 15: Lees meer »

Thema-avond: Laat je onderneming groeien

Geschreven op

Donderdag 1 maart was de eerste ONS Thema avond van 2018 en het was een groot succes! De ondernemers lieten zich door de ijzige kou niet tegen houden en 22 man meldde zich bij de buitenplaats om alles te weten te komen over efficiënt netwerken. Lees meer »

Op de koffie bij Landgoed Welderen

Geschreven op

Net na de laatste bui van die ochtend verzamelden zich zo'n twintig (aankomend) ONS leden in het restaurant van Golfclub Landgoed Welderen. Na koffie, netwerken, een welkomstwoord van Monique Vink (eigenaresse) en Kim Arns (manager lokatie Elst) werd het tijd om naar buit... Lees meer »

Burendag 2017 - een superdag!

Geschreven op

Afgelopen zaterdag, 23 september, organiseerden Wijkvereniging inSchuytgraaf en ONS, Ondernemers Netwerk Schuytgraaf Burendag. Van 14.00 tot 18.00 uur waren er diverse activiteiten rondom het winkelcentrum. Van spellen tot workshops, van eten tot shoppen op de markt... Lees meer »

Bijeenkomst gemist?

Pitchen met een Bal @Food and More Schuytgraaf 20 feb 2020

Op een regenachtige en stormachtige donderdag stond de avond in het teken van de PITCH! Lees meer »

Nieuwjaarsborrel @FortVier 10 januari 2020

Vrijdagavond 10 januari had ONS de aftrap van het nieuwe jaar! Meer dan 50 ondernemers hebben met... Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Jacqueline Hofman

Het verhaal van Jacqueline Hofman - Bureau voor Uitvaartzorg Sinds het overlijden van mijn vader... Lees meer »

Het verhaal van Linda Vriesen (fotograaf)

HOE HET BEGON Fotografie begon voor mij als een afleiding van het IVF-traject waar ik jaren geled... Lees meer »