ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Thema-avond: Laat je onderneming groeien

Donderdag 1 maart was de eerste ONS Thema avond van 2018 en het was een groot succes! De ondernemers lieten zich door de ijzige kou niet tegen houden en 22 man meldde zich bij de buitenplaats om alles te weten te komen over efficiënt netwerken. 

Voordat Mark van Alken van Mark’s Coaching aan de hoofd-act van de avond begon, heeft Roy van Mechelen (voorzitter ONS) nog even terugkoppeling gegeven over zijn inspraak in de Gemeenteraad op 26 februari jl. over het bestemmingsplan van Schuytgraaf. Helaas had hij niet echt een goed gevoel aan deze bijeenkomst overgehouden. Roy had namelijk gehoopt dat er een dialoog gehouden kon worden, maar van hoor en wederhoor was geen sprake. Je kon je zegje doen en dat was het. In ieder geval zijn er genoeg kritische noten geplaatst en laten we hopen op een positieve uitkomst. Wordt vervolgd! Het verslag van deze avond is terug te vinden op onze website.

Dan is het woord aan Mark van Alken! Mark heeft zich gespecialiseerd in het coachen van ondernemers op het gebied van groei! Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je omzet behaalt en behoudt? Netwerken is daar één onderdeel van en dat stond op deze avond centraal. In zijn presentatie geeft Mark ons tips en tricks hoe je het beste kunt netwerken én (niet onbelangrijk!) wat de valkuilen zijn.  Afsluitend worden de ondernemers nog aan het werk gezet. Mark heeft een mooie opdracht bedacht waarbij iedereen wordt gevraagd om na te denken over zijn of haar sterke en zwakke punten. Daarna is het de kunst om de zwakke punten om te zetten in actiepunten. Erg leerzaam en zeer zeker food for thoughts! De avond vliegt voorbij en iedereen is enthousiast!

Uiteindelijk sluit Roy de avond af met de aankondiging dat er bij de volgende bijeenkomst een Algemene ledenvergadering zal plaatsvinden. In deze Algemene Ledenvergadering zal de wijziging van de statuten centraal staan, dit onder andere ten aanzien van de toelatingseisen voor nieuwe leden. Nadere berichtgeving zal nog volgen.

Na een inspirerende avond was het tijd voor een hapje en een drankje en er werd nog lang nagepraat én natuurlijk genetwerkt!

Iedereen bedankt voor jullie grote opkomst en in het bijzonder: Mark bedankt voor jouw inspirerende woorden! Je hebt iedereen aan het denken gezet en Netwerken is ook werken! De PDF van Mark’s presentatie zal aan de ONS-leden worden toegezonden.

 

Naar het overzicht

Bijeenkomst gemist?

Pitchen met een Bal @Food and More Schuytgraaf 20 feb 2020

Op een regenachtige en stormachtige donderdag stond de avond in het teken van de PITCH! Lees meer »

Nieuwjaarsborrel @FortVier 10 januari 2020

Vrijdagavond 10 januari had ONS de aftrap van het nieuwe jaar! Meer dan 50 ondernemers hebben met... Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Jacqueline Hofman

Het verhaal van Jacqueline Hofman - Bureau voor Uitvaartzorg Sinds het overlijden van mijn vader... Lees meer »

Het verhaal van Linda Vriesen (fotograaf)

HOE HET BEGON Fotografie begon voor mij als een afleiding van het IVF-traject waar ik jaren geled... Lees meer »