ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Golfmiddag Landgoed Welderen

De dag begint grijs en grauw en net voordat de ONS-activiteitenmiddag begint, komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Als dat maar goed komt...... angstvallig worden de buienradar's in de gaten gehouden. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind en om 15:00 uur verdwijnen de wolken en laat een vrolijk lentezonnetje zich zien! Onze netwerkmiddag kan beginnen!

Een grote groep ondernemers meldt zich voor de koffie en na een eerste bakkie is het tijd om elkaar (nog) beter te leren kennen. We gaan Speeddaten! Oftewel vertel in 2 minuten tegen een andere ondernemer wie je bent, wat je doet en waarom je voor dit werk gekozen hebt. Vervolgens wisselt iedereen een plekje door om de volgende ondernemer te leren kennen. Het goed kennen van de ondernemers om je heen is immers de key voor een goed netwerk!

Binnen no-time is iedereen aan het daten en al snel wordt duidelijk dat 2 minuten eigenlijk veel te kort is en dat mensen elkaar veel te vertellen hebben. Kortom, het speeddaten is zeer geslaagd

Om 16:00 uur komen de pro's om een golfcliniq te verzorgen en iedereen gaat fanatiek aan de slag! Er wordt lekker "geput" en "geswingd" en er worden mooie ballen geslagen! Het uur vliegt voorbij en dan is het tijd voor de borrel, waarbij een heerlijke bitterbal niet mag ontbreken!

Iedereen dank voor de grote opkomst en inzet. Daarnaast Landgoed Welderen weer bedankt voor de gastvrijheid en de mooie middag!

Naar het overzicht

Bijeenkomst gemist?

Borrel met een bal én goede Pitch! (13 juni '19)

Netwerken is ervoor zorgen dat anderen weten wat je doet en dit ook waarderen. En hoe doe je dat... Lees meer »

Lente-BBQ @ Siza "De Buitenplaats" (17 mei '19)

Op 17 mei jl. vond de eerste echte ONS- lenteBBQ plaats en wat een succes! Een groep van ongeveer... Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Anneke Wezeman van Praktijk Puntenslijper

Anneke Wezeman woont samen met haar vriend en kat Sjors (“de ster van de tekenles”) aan de rand v... Lees meer »

Het verhaal van Roy van Mechelen van Mijn Architect

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, startte Roy van Mechelen in 2010 met Mijn Architect. Lees meer »