ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Golfmiddag Landgoed Welderen

De dag begint grijs en grauw en net voordat de ONS-activiteitenmiddag begint, komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Als dat maar goed komt...... angstvallig worden de buienradar's in de gaten gehouden. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind en om 15:00 uur verdwijnen de wolken en laat een vrolijk lentezonnetje zich zien! Onze netwerkmiddag kan beginnen!

Een grote groep ondernemers meldt zich voor de koffie en na een eerste bakkie is het tijd om elkaar (nog) beter te leren kennen. We gaan Speeddaten! Oftewel vertel in 2 minuten tegen een andere ondernemer wie je bent, wat je doet en waarom je voor dit werk gekozen hebt. Vervolgens wisselt iedereen een plekje door om de volgende ondernemer te leren kennen. Het goed kennen van de ondernemers om je heen is immers de key voor een goed netwerk!

Binnen no-time is iedereen aan het daten en al snel wordt duidelijk dat 2 minuten eigenlijk veel te kort is en dat mensen elkaar veel te vertellen hebben. Kortom, het speeddaten is zeer geslaagd

Om 16:00 uur komen de pro's om een golfcliniq te verzorgen en iedereen gaat fanatiek aan de slag! Er wordt lekker "geput" en "geswingd" en er worden mooie ballen geslagen! Het uur vliegt voorbij en dan is het tijd voor de borrel, waarbij een heerlijke bitterbal niet mag ontbreken!

Iedereen dank voor de grote opkomst en inzet. Daarnaast Landgoed Welderen weer bedankt voor de gastvrijheid en de mooie middag!

Naar het overzicht

Bijeenkomst gemist?

Pitchen met een Bal @Food and More Schuytgraaf 20 feb 2020

Op een regenachtige en stormachtige donderdag stond de avond in het teken van de PITCH! Lees meer »

Nieuwjaarsborrel @FortVier 10 januari 2020

Vrijdagavond 10 januari had ONS de aftrap van het nieuwe jaar! Meer dan 50 ondernemers hebben met... Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Jacqueline Hofman

Het verhaal van Jacqueline Hofman - Bureau voor Uitvaartzorg Sinds het overlijden van mijn vader... Lees meer »

Het verhaal van Linda Vriesen (fotograaf)

HOE HET BEGON Fotografie begon voor mij als een afleiding van het IVF-traject waar ik jaren geled... Lees meer »