ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Bijeenkomst gemist?

Vrijdagmiddagborrel @Food-and-More! 1 november '19

Geschreven op

Vrijdagmiddag 1 november waren we te gast bij een nieuwe ondernemer uit de wijk: Food and More! De leden van ONS én hun introducees werden warm ontvangen en met z'n allen hebben we genoten van een goed verzorgde borrel, met heerlijke hapjes (de knoflook-garnalen en de ter... Lees meer »

Openlucht museum 27 september

Geschreven op

Op vrijdag 27 oktober was een groep van ongeveer 40 ONS leden te gast bij het Openlucht museum. Wat een fijne en bijzondere netwerk bijeenkomst hebben we gehad. Na het borrelen bij café Tante Stien, zijn we in 2 groepen rondgeleid door ervaren en enthousiaste vrijwilliger... Lees meer »

Borrel met een bal én goede Pitch! (13 juni '19)

Geschreven op

Netwerken is ervoor zorgen dat anderen weten wat je doet en dit ook waarderen. En hoe doe je dat... bijvoorbeeld met een goede Pitch! Pitchen =Je werk / ambities op zo'n manier onder woorden brengen dat de andere partij op zijn minst zeer geïnteresseerd is geraakt. Lees meer »

Lente-BBQ @ Siza "De Buitenplaats" (17 mei '19)

Geschreven op

Op 17 mei jl. vond de eerste echte ONS- lenteBBQ plaats en wat een succes! Een groep van ongeveer 40 ondernemers had zich aangemeld en daarnaast ook nog een heel aantal introducees die diezelfde avond nog lid zijn geworden! Do I need to say more...? Lees meer »

Een kijkje in de keuken bij......(28 maart '19)

Geschreven op

Netwerken is weten wat je mede-ondernemer doet en als je hier waardering voor krijgt, dan gaat een warme aanbeveling vanzelf! Hoe leer je je mede-ondernemers in en omstreken Schuytgraaf kennen? Simpel.....door af en toe een kijkje in de keuken te nemen! Lees meer »

Nieuwjaarsborrel (11 januari '19)

Geschreven op

Op 11 januari 2019 was de aftrap van het nieuwe jaar met ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf! Was je er niet bij, dan heb je zonder twijfel een prachtige, gezellige, nuttige en bourgondische avond gemist! Enorme dank aan Siza De Buitenplaats voor de locatie én de inzet va... Lees meer »

Borrel met een bal (13 november '18)

Geschreven op

Deze keer een bijeenkomst zonder spreker, maar met een netwerkspel, gezelligheid en mooie nieuwe contacten. Op 13 november was ONS welkom op landgoed Welderen voor een netwerkbijeenkomst onder het genot van een borrel met een bal. Lees meer »

Dining & Wining (28 september '18)

Geschreven op

Op 28 september jl vond de allereeste Dining & Wining van ONS plaats. En wat wat het een succes! Veel ondernemers en partners wisten de Buitenplaats te vinden voor deze mooie avond. Onder het genot van de voortreffelijke stoofpotjes van Siza de Buitenplaats en de heerlijk... Lees meer »

Thema avond - pensioenen en verzekeringen

Geschreven op

Op een woensdagavond verzamelden een groep Schuytgraafse ondernemers zich bij de Huiskamer van Schuytgraaf. Doel: meer te weten komen over pensioenen en verzekeringen voor ondernemers. Gelukkig hebben wij experts in ONS midden. Lees meer »

Golfmiddag Landgoed Welderen

Geschreven op

De dag begint grijs en grauw en net voordat de ONS-activiteitenmiddag begint, komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Als dat maar goed komt...... angstvallig worden de buienradar's in de gaten gehouden. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind en om 15: Lees meer »

Bijeenkomst gemist?

Vrijdagmiddagborrel @Food-and-More! 1 november '19

Vrijdagmiddag 1 november waren we te gast bij een nieuwe ondernemer uit de wijk: Food and More! Lees meer »

Openlucht museum 27 september

Op vrijdag 27 oktober was een groep van ongeveer 40 ONS leden te gast bij het Openlucht museum. Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Linda Vriesen (fotograaf)

HOE HET BEGON Fotografie begon voor mij als een afleiding van het IVF-traject waar ik jaren geled... Lees meer »

Het verhaal van Anneke Wezeman van Praktijk Puntenslijper

Anneke Wezeman woont samen met haar vriend en kat Sjors (“de ster van de tekenles”) aan de rand v... Lees meer »