ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Bijeenkomst gemist?

Borrel met een bal én goede Pitch! (13 juni '19)

Geschreven op

Netwerken is ervoor zorgen dat anderen weten wat je doet en dit ook waarderen. En hoe doe je dat... bijvoorbeeld met een goede Pitch! Pitchen =Je werk / ambities op zo'n manier onder woorden brengen dat de andere partij op zijn minst zeer geïnteresseerd is geraakt. Lees meer »

Lente-BBQ @ Siza "De Buitenplaats" (17 mei '19)

Geschreven op

Op 17 mei jl. vond de eerste echte ONS- lenteBBQ plaats en wat een succes! Een groep van ongeveer 40 ondernemers had zich aangemeld en daarnaast ook nog een heel aantal introducees die diezelfde avond nog lid zijn geworden! Do I need to say more...? Lees meer »

Een kijkje in de keuken bij......(28 maart '19)

Geschreven op

Netwerken is weten wat je mede-ondernemer doet en als je hier waardering voor krijgt, dan gaat een warme aanbeveling vanzelf! Hoe leer je je mede-ondernemers in en omstreken Schuytgraaf kennen? Simpel.....door af en toe een kijkje in de keuken te nemen! Lees meer »

Nieuwjaarsborrel (11 januari '19)

Geschreven op

Op 11 januari 2019 was de aftrap van het nieuwe jaar met ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf! Was je er niet bij, dan heb je zonder twijfel een prachtige, gezellige, nuttige en bourgondische avond gemist! Enorme dank aan Siza De Buitenplaats voor de locatie én de inzet va... Lees meer »

Borrel met een bal (13 november '18)

Geschreven op

Deze keer een bijeenkomst zonder spreker, maar met een netwerkspel, gezelligheid en mooie nieuwe contacten. Op 13 november was ONS welkom op landgoed Welderen voor een netwerkbijeenkomst onder het genot van een borrel met een bal. Lees meer »

Dining & Wining (28 september '18)

Geschreven op

Op 28 september jl vond de allereeste Dining & Wining van ONS plaats. En wat wat het een succes! Veel ondernemers en partners wisten de Buitenplaats te vinden voor deze mooie avond. Onder het genot van de voortreffelijke stoofpotjes van Siza de Buitenplaats en de heerlijk... Lees meer »

Thema avond - pensioenen en verzekeringen

Geschreven op

Op een woensdagavond verzamelden een groep Schuytgraafse ondernemers zich bij de Huiskamer van Schuytgraaf. Doel: meer te weten komen over pensioenen en verzekeringen voor ondernemers. Gelukkig hebben wij experts in ONS midden. Lees meer »

Golfmiddag Landgoed Welderen

Geschreven op

De dag begint grijs en grauw en net voordat de ONS-activiteitenmiddag begint, komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Als dat maar goed komt...... angstvallig worden de buienradar's in de gaten gehouden. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind en om 15: Lees meer »

Thema-avond: Laat je onderneming groeien

Geschreven op

Donderdag 1 maart was de eerste ONS Thema avond van 2018 en het was een groot succes! De ondernemers lieten zich door de ijzige kou niet tegen houden en 22 man meldde zich bij de buitenplaats om alles te weten te komen over efficiënt netwerken. Lees meer »

Op de koffie bij Landgoed Welderen

Geschreven op

Net na de laatste bui van die ochtend verzamelden zich zo'n twintig (aankomend) ONS leden in het restaurant van Golfclub Landgoed Welderen. Na koffie, netwerken, een welkomstwoord van Monique Vink (eigenaresse) en Kim Arns (manager lokatie Elst) werd het tijd om naar buit... Lees meer »

Bijeenkomst gemist?

Borrel met een bal én goede Pitch! (13 juni '19)

Netwerken is ervoor zorgen dat anderen weten wat je doet en dit ook waarderen. En hoe doe je dat... Lees meer »

Lente-BBQ @ Siza "De Buitenplaats" (17 mei '19)

Op 17 mei jl. vond de eerste echte ONS- lenteBBQ plaats en wat een succes! Een groep van ongeveer... Lees meer »

Ontmoet een ondernemer

Het verhaal van Anneke Wezeman van Praktijk Puntenslijper

Anneke Wezeman woont samen met haar vriend en kat Sjors (“de ster van de tekenles”) aan de rand v... Lees meer »

Het verhaal van Roy van Mechelen van Mijn Architect

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, startte Roy van Mechelen in 2010 met Mijn Architect. Lees meer »