ONS Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Bestuur

Vertrouw op ONS - Ondernemers Netwerk Schuytgraaf!

Netwerken begint bij ontmoeten en kennismaken. Open en vrij kunnen communiceren met mede-ondernemers. Groeiend vertrouwen in elkaar en in het netwerk als geheel. Professionele relaties worden iedere keer sterker, waardoor je steeds meer voor elkaar kunt betekenen. Men weet wat ze aan jou hebben en andersom weet jij wat je aan de anderen kunt hebben.

ONS netwerk gaat over elkaar ondersteunen en verder brengen door elkaar te bevragen, te raadplegen, feedback te geven, te complimenteren, maar vooral elkaar te vertrouwen. Samen sparren, brainstormen, kennisdelen en business cases opstellen. Van startend ondernemer tot een eigen bedrijf met personeel in dienst, iedereen is welkom. ONS netwerk is als de kringen van de steen die in het water plonst, die tot ver buiten Schuytgraaf reiken. We hebben inmiddels een laagdrempelige, veelzijdige club ondernemers, met zeer diverse interesses en beroepen, maar met één gezamenlijke noemer: Succesvol Ondernemen.

Ikzelf haal energie uit het creëren van randvoorwaarden waarbinnen mensen elkaar vinden en op een hoger plan komen, dan wanneer zij er alleen voor hadden gestaan. Help elkaar, versterk elkaar, 1+1=3, ervaar de chemie.

Met vriendelijke groet,

Roy van Mechelen

Roy van Mechelen

Voorzitter

Mijn Architect

Luistert, Vertaalt en Verwondert!

MIJN ARCHITECT: Ontzorgt van A tot Z, gaat voorbij aan het voorspelbare, maakt unieke duurzame ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit voor in- en exterieurs van woningen en andere gebouwtypen.

Wim Verholt

Penningmeester

Meubel & Interieur Restyle

Woning- en projectstoffering met passie. Meubels her-stofferen en met gevoel voor styling woonhuizen, kantoren en maatschappelijk vastgoed nieuwe uitstraling geven. Traditioneel en modern. Dat is Meubel & Interieur Restyle.

Anneke Wezeman

Secretaris

Praktijk Puntenslijper

Bij Praktijk Puntenslijper kan je terecht om je tekentalent te ontdekken, maar ook om meer te halen uit je talent als beelddenker. Het is mijn passie om mensen, jong en oud, op creatieve wijze zichzelf en hun talenten te laten ontwikkelen.

Trudie Shrubsole- van Kleef

Activiteiten

NannyQ

NannyQ is een kleinschalig bemiddelingsbureau voor nannies en gastouders. NannyQ bemiddelt tussen vraagouders en nannies/gastouders. De Q staat voor Quality; NannyQ streeft een hoger serviceniveau na voor zowel ouders als nannies en gastouders. Persoonlijke matching en aandacht. NannyQ komt bij je thuis om je wensen te inventariseren en gaat gericht op zoek naar een nanny die bij jullie past. Er wordt geïnvesteerd in trainingen om de nannies en gastouders op een nog hoger niveau te tillen.  

Marjoleine van de Werfhorst - van Dooren

Activiteiten

Hijink Advocaten

Onze juridische specialisatie en snelheid van handelen staan borg voor een continue kwaliteit op het allerhoogste niveau. In alle gevallen staat ons ‘geen woorden, maar daden’ aanpak voorop.

Linda Vriesen-Spaan

Communicatie & Website

LYNN Vriesen Fotografie


LYNN Vriesen Fotografie zorgt ervoor dat de meest bijzondere en mooiste momenten van je zwangerschap, je pasgeboren baby (newborn) en je gezin op een persoonlijke en unieke manier worden vastgelegd.  

 
 

De foto's van het bestuur zijn gemaakt door Lynn Vriesen Fotografie.